התחרות הסתיימה ואני בדרכי לכפר קטן שנקרא סנט מור. המטרה היא להגיע לחנות המתמחה בציוד למחלבות, כדי לרכוש סלסלות ושאר דברים שאני צריך למגבנה שלי. בכפר ומסביבו חוות בהן מייצרים את הגבינה המפורסמת סנט מור. מי שהיה בסיורים שלי יודע שאני מזכיר תמיד שרוב הגבינות בעולם קרויות על שם המקום בו הן מיוצרות. אז יצאנו לדרך, כשעה מהעיר טור, הגענו לחווה בה מגדלים עיזים ומכינים גבינת סנט מור. את פנינו קיבלה מארי שערכה לנו סיור קצר. התקשורת די קשה מכיון שכולם באזור דוברים צרפתית בלבד… משם המשכנו לכפר עצמו. בכניסה לכפר, בכיכר המרכזית יש פסל של גבינת סנט מור עם ענבים…ביקרנו בחנות, רכשנו ציוד, ואנחנו ממשיכים הלאה.