בצמוד למגבנה, בתוך מטע אבוקדו קסום, שוכן מרכז המבקרים שלנו.
אתם מוזמנים להגיע ולקבל הסברים על המושב והמשק בו שוכנת המגבנה, לראות באמצעות סרטון איך אנחנו מכינים את הגבינות וגם ללכת להציץ דרך חלונות על חדרי יישון הגבינות השונות.
כדי להשלים את חוויית הביקור, מוגשת במרכז המבקרים ארוחת טעימות עשירה וחווייתית, כי אי אפשר רק לדבר על גבינות מבלי לאכול אותן.
בימי רביעי, כאשר חנן הגבן מכין את גבינת המוצרלה, ניתן לצפות בו בעבודתו מבעד לחלון, לקבל ממנו הסברים ואפילו לטעום את המוצרלה החמה שזה עתה הוכנה.
עלות הביקור – 120 ₪ לאדם.
ניתן להוסיף לארוחה יין מתוך מבחר יינות ישראליים איכותיים המוגשים במקום (בתוספת תשלום).
ההגעה למרכז המבקרים בתיאום מראש בלבד. אנא מלאו את הטופס המצורף או שלחו הודעת וואצאפ לטלפון 053-5335444.
הישיבה ליד השולחנות במטע האבוקדו, היא במסגרת האירוח במרכז המבקרים, בשירות מלא ובתפריט קבוע.
ארוחת הטעימות כוללת גבינות מסוגים שונים ולצידן, ירקות טריים וקלויים, לחם טרי הנאפה במקום, מטבלים, זיתים, חמאה וריבה, קפה, מיץ טבעי ומשהו מתוק לקינוח.
ההסברים ניתנים בימים א’ – ה’ בשעות 09:00 ו 11:00. ניתן לתאם הגעה לשעה אחרת ולהצטרף להסברים בשעות הקבועות. בימי שישי, ניתן לתאם לשעות 09:00 או 11:30 בלבד.
אנא חנו בשטחי החניה שמחוץ למשק. אפשר לכתוב בווייז “חניית חנן הגבן” ולעקוב אחרי השילוט.
החניה בתוך המשק היא חניית נכים בלבד.
בימי רביעי יש לוודא בבוקר טלפונית כי אכן מוכנת מוצרלה באותו היום.





