מצרכים
- 5 יחידות שומר
- חצי כוס שמן זית
- מיץ מ-2 לימונים
- חצי כפית מלח דק
- 1 צרור ארוגולה
- חופן אגוזי לוז קלויים
- 150 גרם גבינת חרות עם מרווה בסגנון גאודה
אופן הכנה
דרגת קושי- קל מתאים ל- 4 אנשים
אופן ההכנה:
מכינים רוטב: מערבבים שמן זית, לימון ומלח.
חותכים את השומר לסירות. צולים על הגריל מכל הצדדים. בעודו חם זורקים לרוטב הקר.
מניחים את סירות השומר המתובלות על צלחת. פרוסים חרות מרווה לפרוסות דקות
ומפזרים מעל השומר.