אופן הכנה
דרגת קושי- קלה
למילוי:
200 גרם ריקוטה חנן הגבן (ניתן לרכוש בחנות או באתר)
חלמון ביצה
גרידת לימון
אבקת סוכר
דובדבני אמרנה (לא חובה, ניתן לקנות בחנות ובאתר)
לבצק פריך:
420 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
5 גרם אבקת אפיה
1 ביצה L
60 גרם מים/חלב
הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
למעבד מזון מכניסים את כל החומרים ומערבבים לתערובת פירורית.
מוציאים למשטח עבודה ומאחדים לבצק אחיד בעזרת הידיים.
מרדדים לעובי של 3 מ”מ וקורצים לעיגולים. ממלאים במילוי של הריקוטה וסוגרים למשולש.
אופים כ12 דקות עד להשחמה.
מקררים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים