טרטר דג לבן על מצע של גבינת לבנה כבשים

מצרכים

  • 4 כפות לבנה כבשים
  • 2 יחידות פילה דג לבן נקי מעור ועצמות
  • 1/4 בצל סגול קצוץ דק
  • 2 גבעולי אורגנו טרי מופרד
  • 1 גבעול נענע מופרד
  • 1/4 צ’ילי ירוק חריף קצוץ דק
  • 1 נקטרינה חתוכה לקוביות קטנות
  • 0/5 צרור כוסברה קצוצ דק
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 0/5 כפית מלח דק

אופן הכנה

דרגת קושי-בינוני מתאים ל- 2 אנשים

אופן ההכנה:

חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות. מערבבים עם כל המרכיבים למעט הלבנה. טועמים ומוסיפים תיבול אם צריך. מניחים על צלחת עגולה לבנה טרייה ,מורחים את הלבנה כך שבמרכז הצלחת יהיה מקום לטרטר.

עורמים את הטרטר במרכז הלבנה. מזלפים מעט שמן זית מעל ומגישים עם פלח לימון.