ברוסקטה עם ריבת עגבניות שרי וגבינת ברי עיזים

מצרכים

  • 1 ק”ג עגבניות שרי
  • 1 ק”ג סוכר לבן
  • 1 לחם מחמצת פרוס
  • 300 גרם גבינת ברי עיזים
  • טימין טרי

אופן הכנה

דרגת קושי- קל

מתאים ל- 4 אנשים

אופן ההכנה:

מכינים ריבת עגבניות: בסיר גבוה מניחים את עגבניות השרי והסוכר. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים. שומרים בצנצנת אטומה.

מכינים ברוסקטות- חותכים כל פרוסה של לחם מחמצת לשניים. מזלפים מעט שמן זית ואופים בתנור בחום של 190 מעלות ל-10 דק’ (הברוסקטה אמורה להיות יבשה ומעט שחומה אך לא שרופה).

מוציאים מהתנור ומקררים. מניחים על כל ברוסקטה ריבת עגבניות, פרוסה עבה של ברי ומקשטים עם מעט טימין טרי.