מצרכים
- 1 יחידת גבינת קממבר
- 2 אפרסקים
- 2 כפות דבש
- 1 חופן פיסטוקים קלויים ומעט שבורים
- מעט פרחי מרווה לקישוט
אופן הכנה
דרגת קושי- קל מתאים ל- 2 אנשים
אופן ההכנה:
חותכים את האפרסקים לסירות. מניחים על הגריל וצולים מכל הכיוונים בצורה אחידה.
צולים על הגריל את הקממבר משני צדדיה לכמה דקות עד לצריבה.
מניחים את הגבינה הצלויה על צלחת וחותכים לארבע חתיכות שוות. מפזרים את האפרסקים הצלויים מעל הגבינה. מזלפים את הדבש ומפזרים פיסטוקים קלויים.
מקשטים עם פרחי המרווה .